Categorieën

Plateel
Gouda
Arnhem

Aardewerk
Delft
Makkum

Lampen

Varia

Specials

Outlet

Voor vele verzamelaars van aardewerk in Nederland, maar ook daar buiten, is Old Dutch Pottery inmiddels een begrip. Tientallen jaren werd deze site succesvol beheerd door de heer T. Duynstee, die deze nieuwe versie per 1 januari jl. aan ondergetekende heeft overgedragen.

Ik ga mijn uiterste best doen om de kwaliteit die bij deze website behoorde, te handhaven. D.w.z. er zullen in principe “gave” stukken worden aangeboden. Eventuele restauraties en kleine gebreken, zal ik – waar mogelijk – vermelden.

De  liefde voor de materie is mij van jongs af aan bijgebracht en verstevigd in een periode van 12,5 jaar waarin ik in het grootste Nederlandse Kunst- en Antiek Veilinghuis werkzaam ben geweest. Het resultaat: een fanatieke verzamelaar! 

Daarnaast ben ik, na een studie van vier jaar, een gediplomeerd “Interior Designer” met de overtuiging dat veel platelen/aardewerk producten heel goed passen in de huidige woontrends. De  vaak felle kleuren en vormen van het plateel zijn immers heel  goed te combineren met de moderne strakke meubelen van het moment. De Delftse “schilderijtjes” passen zeker in een wat landelijker inrichting en wat dacht u van de grove steengoed kruiken bij de industriële look?

Door mijn bredere interesse zal ik  geleidelijk aan wat andere items  aan de site toevoegen dan die u gewend bent.

Ik hoop natuurlijk, dat ik u in de toekomst tot mijn clientèle mag rekenen en te uwer informatie:  af en  toe zult mij op E-bay vinden.

Met vriendelijke groet,
Riny Wildeman-Honkoop.          

info@olddutchpottery.com
tel. (+31) (0)180661105 – (+31) (0)621238979