Wie zijn wij

Graag wil ik mij aan u voorstellen, mijn naam is Teun Duynstee, eigenaar van Old Dutch Pottery. Al vanaf 1985 ben ik bezig met het in en verkopen van origineel oud Hollands aardewerk zoals Gouds plateel, Porceleyne Fles Delft en Makkumer aardewerk. Ik ben begonnen met het verkopen op markten en antiek beurzen, om vervolgens onder de naam Old Dutch Pottery een internetsite en een winkel te openen

Met de door mij opgedane kennis en ervaring wil ik u zoveel mogelijk van dienst zijn omtrent het geven van informatie over de door mij aangeboden producten, zoals herkomst en leeftijd. Mijn streven is om zoveel mogelijk gave stukken aan te bieden, maar daar waar een restauratie aanwezig is, zal ik dat altijd vermelden, ook als dit niet te zien is, service en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik wens u veel kijkplezier en hoop u in de toekomst als klant te mogen begroeten.

Mocht u n.a.v. het voorgaande en de aangeboden producten nog vragen hebben kunt u deze doormailen via de homepage van mijn Old Dutch Pottery site, ik ben u graag van dienst.

Hoogachtend T Duynstee.

Productcategorieën