Feedback

Hallo Teun,

om te laten weten dat de Porceleyne Fles deksel-pot veilig is aangekomen. Hij is inderdaad heel mooi, veel dank.

Mevr. Maviah

No.0704-0033 Delft blauwe dekselvaas gemerkt Porceleyne fles, hoogte 33 cm, jaarteken 1973., Verkocht naar Singapore.

Beste heer Duijnstee,
Ik heb het bedrag overgemaakt. Ik weet niet of het vandaag al bij u wordt bijgeschreven i.v.m. het weekend. Het kaststel staat prachtig bij ons op de kast. Met vriendelijke groet, E. Leusink.

dhr. E. Leusink

No.1606-B002 Drie deels Makkum kleurrijk kaststel gemerkt Tichelaar, modelnr. 504 periode 1940-1960., Verkocht in Nederland

Geachte meneer Duijnstee,
Beide pakketten zijn gisteren resp. vandaag aangekomen. Hartelijke dank voor de uitstekende verpakking en uw first-class service. Prettig weekend en de vriendelijke groeten, Jan Negelen.

Dhr. Jan Negelen

No.1303-B003 Groot Makkum kleurrijk handgeschilderd wandbord gemerkt Tichelaar Ø 39 cm., Verkocht naar Duitsland

Beste Teun,
Ik ontving het pakket in het weekend en alles was in perfecte staat! Heel erg bedankt – de borden zijn prachtig! Ik stel het erg op prijs om zaken met u te doen. Nogmaals bedankt en ik kijk ernaar uit weer met u zaken te doen. Met vriendelijke groet, Michelle.

Ms. Michelle

No.1111-T012 Zwart handgeschilderd wandbord gemerkt Porceleyne Fles Delft, jaart. 1992 Ø 29 cm., Verkocht naar Verenigde Staten

Hallo meneer Duijnstee,
Hierbij kan ik melden dat de lampenvoet in prima staat heb ontvangen. Het is een mooie lampenvoet en ik zal er zeker van genieten, met vriendelijke groet Olga Foeken.

Mevr. Olga Foeken

No.1206-0004 Delft blauwe lampenvoet gemerkt Porceleyne Fles, hoogte 24 cm, jaarteken 1967., Verkocht in Nederland

Lieve olddutchpottery,
Het pakket is veilig aangekomen en alle inhoud is in goede staat. Alle items zijn erg mooi en ik ben tevreden over ze. Zelfs mijn zoon was onder de indruk van het wandbord. Het is een genoegen om zaken met je te doen en zal dit binnenkort weer doen. Vriendelijke groeten, John Beuning.

dhr. John Beuning.

No.0712-T110 Porceleyne Fles Delft blauw groot wandbord met Hollands molenlandschap Ø 40 cm., Verkocht naar Nieuw Zeeland

Geachte Teun Duijnstee.
Je pakket is in goede conditie aangekomen. We zijn erg tevreden met deze aankoop. Met vriendelijke groet, Barbara LeFebvre.

Mevr. Barbara LeFebvre.

No.0903-0008 Twee oren-vaas met fantasie bloemdecor gemerkt Regina Gouda, hoogte 22 cm., Verkocht naar Amerika.

Beste Teun
Pakket is afgeleverd. De vrouw beslist over de andere stukken. Bedankt voor je uitstekende service. Met vriendelijke groet, John.

dhr. John Klingel.

No.0811-B002 Antiek Makkum wandbord gemerkt TT (Tichelaar Makkum) circa 1890, Ø 35 cm., Verkocht naar de Verenigde Staten.

Het is perfect en kwam redelijk veilig aan. Ik deed wat je had voorgesteld en opende het voor de postbode die de doos voor mij deur bracht. We waren allebei onder de indruk van zij schoonheid! Erg bedankt. Houd mij op de hoogte van vergelijkbare stukken uit Gouda, Zuid-Holland.
Beste wensen, Denise.

Mevr. Denise M. Rousseau

No.0311-0099 Gouda plateel 2 oren-pot gemerkt Zuid-Holland, hoogte 16 cm periode 1910-1917. , Verkochr naar Amerika.

Hallo Duijnstee,
Vaas is een goede orde aangekomen en heeft plekje al gevonden. Bedankt voor de service.
Edwin Ransijn.

dhr. Edwin Ransijn

No.1311-T029 Rosario dekselvaas gemerkt Regina Gouda, modelnr. 435/1, hoogte 38 cm., Verkocht in Nederland

Hallo Teun
Ik ben erg enthousiast om mijn Gouda-stuk te ontvangen. Ik heb mij familie en vrienden verteld over de Old Dutch Pottery winkel. Met vriendelijke groet, Carla Janissen.

Mevr. Carla Janissen,

No.1302-0005 Gouda bloemenvaas gemerkt Zenith, Holland, periode 1923-1930, Hoogte 32 cm., Verkocht in Australië

Ja, Teun
Het pakket is gearriveerd, alles was in uitstekende staat. Het was een genoegen om kennis te maken en je verhalen te horen. Heel erg bedankt en we willen graag weer terugkomen en misschien nog wat meer van je mooie spullen te kopen! Belinda Vrielink.

Mevr. Belinda Vrielink,

No.1601-T001 Vijf deels veelkleurig kaststel gemerkt Porceleyne Fles Delft, jaarteken 1916., Verkocht naar de Verenigde Staten.

Beste Teun,
Om u te laten weten dat we de pakketten hebben ontvangen. Bedankt voor de mooie stukken en de beste wensen. Groeten Abi.

Mevr. Abigail Collier,

No.1704-T027 Twee grote bloempotten gemerkt Zuid-Holland Gouda, H. 25 cm, jaarteken 1924., Verkocht naar Engeland.